Clippersin tappio Sunsille kyseenalaistaa NBA-mestaruustoiveet

Kawhi Leonard ja Paul George lähestyivät keskikenttää ennen sunnuntai-illan starttia Crypto.com-areenalla, toinen varma, toinen puhumassa. Clippersin tähtiä pyydettiin puhumaan yleisölle ennen joukkueen ensimmäistä peliä, ja George oli lyhyt, kun Leonard nyökkäsi.
Kuten koko sunnuntain nähtiin, Clippers kamppaili pysyäkseen Phoenixin tahdissa 112–95-tappiossa, ja pelissä 2 Clippersin oli vastattava muutamaan kysymykseen ennen kuin haaveili mestaruudesta.
Vaikka Reggie Jackson aloitti kolmannen pelinsä peräkkäin, John Wall avasi kolmannen neljänneksen aloituspaikalla ja Wall melkein tasoitti Jacksonin minuuteissa.
Paul George teki 40 pistettä ilman Kawhi Leonardia ja John Wallia, ja Clippers viivytti myöhäistä huipentumaansa voitossa Sacramento Kingsistä.
Kuinka Clippers tasapainottaa aloituskeskuksensa Ivica Zubacin kanssa, kun hän korvaa hänet pienemmällä joukkueella? Käyttämällä perinteisiä isoja kiekkoja koko pelin ajan, Phoenix tukahdutti Clippersin ensimmäisen puoliajan levypalloja saadakseen 20 pisteen johtoon, kun heidän aloittajansa Deandre Ayton nappasi kerran onnistuneesti pallon Jacksonilta.
Ehkä tärkeintä on, onko tämä esimerkki nopeasta väsymisestä vai eivätkö Clippers noudata valmentaja Tyrone Liun kauden ulkopuolisia ohjeita, joiden mukaan he eivät kaikesta lahjakkuudestaan ​​huolimatta anna parastaan, jos he eivät anna kaikkensa?
"Et voi aloittaa peliä sillä tavalla, varsinkaan jos haluat aloittaa puolustava mentaliteetti", Liu sanoi. "Meillä ei ole mitään tekosyytä pelata vastakkain. Kaikki pelaavat peräkkäin. Meidän on tultava paremmiksi.
John Wall sanoo olevansa fyysisesti hyvä ja pelaa hyvin, "Shaqin vapaaheittoja lukuun ottamatta".
Clippers hävisi huonolla ensimmäisellä puoliajalla, ja Phoenix hylkäsi nopeasti kaikki paluuyritykset toisella puoliajalla Devin Bookerin johdolla 35 pisteellä ja 16 mahdollisuudella.
Samalla tavalla George kritisoi puolustusta – hän sanoi, että puolustus pallolla on perseestä ja puolustus ilman palloa on perseestä.
Leonard pelasi kauden toisen pelinsä, jossa hän pelasi 21 minuuttia ja keräsi 11 pistettä, 6 levypalloa ja 2 syöttöä, 7 pistettä lähellä vapaaheiton rajaa. Eräänä yönä sen jälkeen, kun George teki 40 pistettä 39 minuutissa voittaakseen Sacramenton, hän pelasi 34 minuuttia ja teki 16 pistettä.
Jackson ei tehnyt maaleja, epäonnistui viisi kertaa 24 minuutin aikana ja antoi kaksi syöttöä. Wall aloitti lämmittelyn perusviivalla toisen puoliajan alussa, ja Wall otti ykköspelaajan pallon yhdessä Georgen ja Leonardin kanssa. Eräänä yönä Wallin merkittävin panos Sacramenton välirauhan aikana oli sivutoiminen neuvonantaja Norman Powellille, kun aloituspelinrakentaja oli 3-18 kauden alussa, Liu sanoi ennen aloitusta.
"Norm ei ollut tyytyväinen itseensä, mutta [Wall] puhui Normille ja sanoi vain: 'Jatka pelaamista, jatka pelaamista'", Liu sanoi ennen pelin alkamista.
”Jos ammut oikein ja aggressiivisesti, kaikki on hyvin. Et missaa jokaista laukausta."
"Tiedätkö, Michael Jordan ja minä emme tee jokaista laukausta, tiedätkö?" Lou Powell sanoi. "Ja me olemme kaksi parasta maailmassa, joten sinun on jatkettava, tiedätkö?"
Powell went 4 of 9, heeding Liu's advice to stay aggressive, which sometimes worked – laying down and missing Leonard's easy dunk transition in the third quarter – sometimes not – trying to get the ball out. Luovutettiin Zubakille kuristamista varten.
Loun ei tarvinnut käskeä Wallia jatkamaan työntämistä. Clippers oli tappiolla 11-0 eikä tehnyt maalia pelin kolmen ensimmäisen minuutin aikana, ja kun Wall astui kentälle kahdeksan ensimmäisen minuutin aikana, Booker voitti Clippersin 14-10, mikä nosti Sunsin johtoa entisestään. .
Clippersin syvyyden ansiosta he voivat nostaa Kawhi Leonardin penkiltä ja pelata kymmeniä kokoonpanoyhdistelmiä keskittyen samalla mestaruusehdokkaiden rakentamiseen.
Seinä tarjosi puuttuvan jonon. Hänen ensimmäinen syöttönsä oli täydellinen syöttö Georgelle dunkille. Hänen ensimmäinen taukonsa oli koko kentän kiire, Wall yritti saada palloa vyötärölleen ja oli takaiskusta huolimatta rohkea. Wall ei ollut täydellinen, hän teki yhden viidestä vapaaheitosta, mutta hänellä oli 17 pistettä 7:stä 12 laukauksesta.
Leonard pelasi 7 minuuttia kolmannella neljänneksellä ja jatkoi ensimmäisen pelinsä mallia penkillä, jossa hän teki vaihtoja kolmessa noin 7 minuutin jaksossa – puoli ensimmäisen puoliajan loppuun, sitten kolmas. puoli. Sulje minuuttia.

Andrew Grave on Los Angeles Timesin Clippersin beat-kirjailija. Hän liittyi The New York Timesiin kuvattuaan amerikkalaista jalkapalloa ja yleisurheilua Oregonin yliopistossa. Hän on valmistunut Oregonin yliopistosta ja varttui Oregonin rannikolla.

Postitusaika: 25.10.2022